Καλως Ηλθατε…

 

Καλώς ήλθατε στο Charterflights.gr

 

Πραγματοποιήστε κρατήσεις πτήσεων charter, δωματίων ξενοδοχείων, εκδρομών ή οποίων άλλων τουριστικών υπηρεσιών online τώρα!

Εδώ θα βρείτε ειδικές προσφορές σε πτήσεις απλή μετάβασης ή μετ’ επιστροφής από τα αεροδρόμια της Ελλάδας που πραγματοποιούνται πτήσεις charter για την Μεγάλη Βρετανία. Πετάξτε από Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω, Ζάκυνθο και άλλα αεροδρόμια της Ελλάδας προς Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπέρμινγκχαμ, Σκωτία και τα περισσότερα αεροδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας. Συνεργαζόμαστε με την πλειοψηφία των Βρετανών tour operators και τις αεροπορικές εταιρείες charter.

Κάντε τις κρατήσεις με εμπιστοσύνη και σιγουριά. Η εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού από 1997 διαθέτει το ειδικό σήμα τουρισμού του Ε.Ο.Τ. αλλά και την ειδική άδεια ναυλωτή της Υ.Π.Α.

Κάντε τις κρατήσεις σας με ασφάλεια. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους για ασφαλείς συναλλαγές μέσω Internet (3-D secure, οικονομική συναλλαγή & ανταλλαγή των στοιχείων της κάρτας σας απευθείας & μόνο με την τράπεζα).

 

Ευχαριστούμε

Charterflights.grVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our Feed